Vragen? Bel met i-LEVEL: 088 3400 222 / Servicedesk: 088 3400 200

Niveau op cloud niveau

Volledig verzorgd

Private Cloud Services

Private Servers

Vanuit redundant uitgevoerde DataCenters biedt i-LEVEL u graag Private Servers. Deze bevinden zich verspreid over onze Private Cloud DataCenters en zijn volledig in eigen beheer. Hierdoor kan i-LEVEL alle Cloud Diensten, van DataCenter tot aan de eindgebruiker, volledig voor u verzorgen.

De Private Cloud DataCenters van i-LEVEL behoren tot een A-merk gestandaardiseerd dienstenpallet. Dit biedt enorm veel flexibiliteit, zodat de aansluiting op de klantbehoefte perfect verloopt. Diverse Cloud opties zijn mogelijk. Graag maakt i-LEVEL de businesscase in samenspraak met u.

 

Business Continuity

Voor bepaalde informatiesystemen binnen een organisatie kan de beschikbaarheid van gegevens cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering en continuïteit van de gehele organisatie. Om bij calamiteiten op een locatie deze continuïteit te kunnen bieden, heeft i-LEVEL transparant gespiegelde DataCenters te weten in Eindhoven en Schiedam.

Met glasvezelverbindingen in eigen beheer kunnen we tevens voldoen aan de eisen die onder andere informatiebeveiliging certificeringen vragen.

Beide locaties zijn geografisch gezien ruim voldoende van elkaar gescheiden. Bij eventuele calamiteiten in één van de DataCenters zal dat geen invloed hebben op de andere locatie. Bovendien is de ICT-professional fysiek snel ter plaatse op beide DataCenters.

Het i-LEVEL team staat u graag terzijde met innovatieve en maatwerk ICT-oplossingen.

  • Van DataCenter tot aan de eindgebruiker volledig verzorgd.
  • Hoogste informatiebeveiliging standaarden.
  • Transparant gespiegelde Private Cloud DataCenters in Nederland.

Daarom i-LEVEL

"Het i-LEVEL team is u graag van dienst!"

088 3400 222 verkoop@i-level.nl